030-6865140          info@avoptotaal.nl

Schilderwerk

Kies de beste vakman, de Sikkens Quality Painter

Algemeen

Schilderwerk

Resultaat gericht onderhoud, al het vastgoed (ook uw woning of bedrijfsgebouw) verouderd en heeft onderhoud nodig.  In de loop der jaren hebben er vele veranderingen plaatsgevonden wat betreft de producten. De vakbeurzen, opleidingen en onderzoeken hebben er voor gezorgd dat we weten waar we op moeten letten en hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Duurzaamheid en kwaliteit met ouderwetse service  is waar wij voor staan. Door combinatie van vakbekwaamheid en hoogwaardige producten kunnen wij u die garantie bieden.

Sikkens Quality Painter

Met Sikkens haalt u altijd de meest betrouwbare schilder in huis: de Sikkens Quality Painter. Een echte vakman met bewezen ervaring en de juiste diploma’s die schildert met topkwaliteit verf van Sikkens. In Nederland zijn er slechts 200 topschilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen.

 

Sikkens_Quality_Painter

Sikkens HuisSchilderplan

Elke Sikkens Quality Painter biedt naast eenmalig schilderwerk het HuisSchilderplan® aan. Het HuisSchilderplan® is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties –kan uitsluitend aangeboden worden door Sikkens Quality Painters. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

huisschilderplan